Vliegtickets Bhutan

Klik op de foto voor meer KLM info

Vliegtickets Bhutan

Een Bhutan vliegticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Bhutan reis, kan Riksja Bhutan ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (bouwstenen of een rondreis).

óf: zelf je ticket Bhutan zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Bhutan vlucht via een vliegtickets engine boeken.  Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Bhutan reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Amsterdam naar India, Nepal, Singapore of Thailand (retour)

Voor je Bhutan reis vlieg je altijd naar Paro in Bhutan via India (Delhi of Calcutta), Nepal (Kathmandu), Singapore of Thailand (Bangkok). Het is namelijk niet mogelijk rechtstreeks van Amsterdam naar Bhutan te vliegen. Het is dan ook logisch -en leuk- om Bhutan te combineren met India of Nepal.

Vliegtickets intercontinentaal

klm logo Laagseizoen vanaf €698,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi
Hoogseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Overstap geen
turkish airlines Laagseizoen vanaf €727,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kathmandu
Hoogseizoen vanaf €897,- p.p. Economy Overstap Istanbul
jet airways Laagseizoen vanaf €922,- p.p. Economy Route Brussel- Delhi- Kathmandu
Hoogseizoen vanaf €1096,- p.p. Economy Overstap Delhi
klm logo Laagseizoen vanaf €629 (Werelddeal),- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €1050,- p.p. Economy Overstap geen

Vliegtickets vanuit Nepal / India / Thailand naar Bhutan (per enkele reis)

druk air Laagseizoen vanaf €458,- p.p. Economy Route Delhi - Paro
Hoogseizoen vanaf €458,- p.p. Economy Overstap geen
druk air Laagseizoen vanaf €294,- p.p. Economy Route Kathmandu - Paro
Hoogseizoen vanaf €294,- p.p. Economy Overstap geen
druk air Laagseizoen vanaf €528,- p.p. Economy Route Bangkok - Paro
Hoogseizoen vanaf €528,- p.p. Economy Overstap geen
druk air Laagseizoen vanaf €311,- p.p. Economy Route Calcutta - Paro
Hoogseizoen vanaf €311,- p.p. Economy Overstap geen
Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Bhutan).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Nepal vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.