• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  rondreis bhutan indiaBouwstenen van India naar Bhutan

  Rondreis Bhutan India

  Wie naar Bhutan reist, kan vaak letterlijk en figuurlijk niet om India heen; je vlucht heeft vaak een overstap in de hoofdstad New Delhi. Bij Riksja Bhutan heb je de mogelijkheid om je Bhutan reis te combineren met het kleurrijke noorden van India. De Taj Mahal ligt op dagreis afstand van Delhi. Via de heilige stad aan de Ganges, Varanasi, bereik je de theeplantages in Darjeeling. Vervolgens kun je per vliegtuig of over land de grens over naar Bhutan.

  Wil je meer weten over het samenstellen van je eigen droomreis? Onze ervaren reisspecialist helpt je graag op weg. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Bhutan reizen, bel of mail ons even of vul ons aanvraagformulier in. Ook is het mogelijk je Bhutan te combineren met bouwstenen in Nepal.

  Kies je favoriete Bhutan bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Delhi
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 119,- p.p. bij 2 personen

  Vlieg je naar Bhutan vanuit Delhi, dan kun je gebruik maken van ons startpakket in Delhi. Vaak kom je pas laat in de avond aan en kun je pas de volgende ochtend doorvliegen. We regelen daarom een overnachting in Delhi. 

  India is een smeltkroes aan geuren, kleuren en geluiden en om de start van je reis  rustig te laten verlopen, regelen we juist een hotelletje buiten het centrum en dichtbij de luchthaven, zodat je de volgende dag uitgerust en snel kan doorvliegen naar Bhutan.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Bhutan reis!

  Reisschema: Delhi - Jaipur
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 295,- p.p. bij 2 personen

  India is het land van de meeste indrukken per vierkante meter ter wereld. De kleuren, geluiden en geuren komen op je af vanaf het eerste moment dat je voet aan wal zet. Als je je India reis meteen met Delhi begint krijg je de meest intensieve plaats eerst; daarom bewaren wij Delhi liever voor het laatst en brengen we je na je vlucht direct naar Jaipur. 

  Deze hoofdstad van de kleurrijke deelstaat Rajasthan is een van de meest boeiende steden van India en een ideale basis voor allerlei bouwstenen. Zo kun je India even rustig op je laten inwerken. In Jaipur kun je slapen in een gezellig en comfortabel familiehotel of je laten verwennen als een echte Maharadja in een vijfsterren paleis. 
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy Going Jaipur
  Bijwonen van een swingende Bollywood film
  x
  +
  Reisschema: Jaipur – Pushkar – Udaipur - Jodhpur
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 403,- p.p. bij 2 personen

  Deze bouwsteen voert je langs de mooiste plekken van Rajasthan, de bekende woestijnprovincie in het noorden van India. Je passeert statige paleizen uit de tijd van de Maharadja’s en maakt een boottocht in de stad van romantiek, Udaipur. 

  Op het platteland steken de felgekleurde sari’s en tulbanden fel af tegen het barre landschap. Je beleeft de tijd van weleer in het oude fort in de blauwe stad Jodhpur. Dompel je onder in de mystiek van Rajasthan en waan je in het sprookje van duizend-en-één nacht.
  verder lezen

  Reisschema: Jaipur - Agra
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht (Taj Mahal op vrijdag gesloten)
  Reissom: € 154,- p.p. bij 2 personen

  Sinds 2007 is de Taj Mahal onderdeel van de lijst met Nieuwe Zeven Wereldwonderen uit de moderne tijd. Dit witmarmeren mausoleum is het ultieme bouwwerk voor de liefde, gemaakt door Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz. Op de route van Jaipur naar Agra is de Taj Mahal zeker niet het enige spectaculaire wereldwonder om je door te laten overweldigen.

  Het is ongelofelijk hoeveel er op deze tweehonderd kilometer te zien is. Verken ondermeer het mystieke Galta, het waterrijke natuurpark Bharatpur, de spectaculaire verlaten stad Fatehpur Sikri, de serene Taj Mahal en het dromerige rode fort van Agra.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Wereldwonderroute Jaipur-Agra
  Special stay in Agra - middenklasse paleishotel
  x
  +
  Reisschema: Agra – Orchha - Khajuraho
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 368,- p.p. bij 2 personen

  Naast de Taj Mahal is de heilige stad Varanasi een must om te zien in Noord-India. Met deze bouwsteen reis je vanuit Agra overland met auto en dagtreinen richting Varanasi. Onderweg overnacht je in het plattelandsdorp Orchha, waar grootse tempels en paleizen dromerig aan de rivier staan. 

  Dan ga je door naar Khajuraho, een roemruchte site met ondeugende sculpturen. Hier is de leer van de Kamasutra uitgebeeld op verschillende 1000 jaar oude tempels. De bouwsteen biedt een alternatief voor mensen die niet per nachttrein tussen Agra en Varanasi willen reizen, en graag wat verder willen kijken dan alleen de populaire en meest toeristische highlights van Noord-India. Klik hier voor het dag-tot-dag programma van deze reis.
  verder lezen

  Reisschema: Varanasi
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 162,- p.p. bij 2 personen

  Varanasi is een plaats die alle zintuigen op scherp zet: het is er druk, vies, warm en chaotisch. De stad is gebouwd op de oevers van de heilige rivier de Ganges en gelovigen komen vanuit alle windstreken naar Varanasi om de riviergodin te eren. 

  Er wordt gebeden, geofferd, gewassen en ook gecremeerd. Een boottochtje langs de ghats (trappen gelegen aan de Ganges) in de optrekkende mist van de vroege ochtend zul je nooit meer vergeten. Dompel jezelf onder in het échte India…
  verder lezen

  Reisschema: Darjeeling
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 236,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: september - oktober en maart - mei

  Met links het afwisselende Nepal en rechts het ongerepte Bhutan ligt Darjeeling verscholen tussen de witte bergpieken. Het koele Darjeeling is een Indiase stad met een Nepalees tintje en een toevluchtsoord voor Indiërs die verkoeling zoeken. Deze streek is nog niet zo ontdekt door de grote toeristenstromen.

  De stad is omgeven door weelderige theeplantages, de vrouwen dragen kleurrijke sari’s en grote manden op hun rug bij het plukken van de thee. Drink een kopje thee, maak een wandeling door de theevelden en tempels en geniet van het bergachtige landschap. Dit is een verfrissende halte op je reis door de Himalaya-regio.
  verder lezen

  Reisschema: Gangtok - Kalimpong
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 384,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: september - november en maart - mei

  De Tibetaanse cultuur en levenswijze staat ook in je Sikkim reis centraal, maar is in dit deel van India het meest oorspronkelijk. De spectaculaire uitlopers van het Himalaya gebergte bieden huis aan een groot aantal Tibetaanse monniken die al knielend in bont gekleurde kloosters mantra’s opzeggen. 

  Je bezoekt de steden Gangtok en Kalimpong, die door het lage aantal toeristen veel rust uitstralen. Zowel Ladakh als Sikkim zijn afgelegen berggebieden met een sterke Boedhistische cultuur. Sikkim is daarentegen lager gelegen, gemakkelijker begaanbaar en een plek voor orchidee liefhebbers.
  verder lezen

  1
  van
  8
  x