rondreis bhutan

Rondreis BhutanIndividuele Bhutan rondreizen

Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Bhutan rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (onze Bhutan bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. We hebben hier sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of handig gelegen zijn. De onderstaande prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten en de internationale vluchten van en naar Paro.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Kies je favoriete Bhutan rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Van Taj Mahal naar Tiger’s Nest

Reisschema: Delhi – Jaipur – Agra – Taj Mahal – Varanasi – Delhi – Paro – Thimpu – Punakha – boerendorp – Haa – Paro - Delhi
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 3219,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
€ 2995,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)
Vervoer: auto met prive chauffeur, nachttrein, vlucht India - Bhutan (v.v.)
Vluchten: Optioneel bij te boeken (Intercontinentaal)

Ben jij op zoek naar een bezoek aan het land van de donderende draak, nadat je je in India hebt laten betoveren door de belangrijke heiligdommen van dit bijzondere land? Dan is deze rondreis ideaal voor jou. 

In 2,5 week waan je je door de kleurrijke provincie Rajasthan, waar je een bezoek brengt aan populaire bezienswaardigheden als de Taj Mahal in Agra en de heilige Ganges rivier in Varanasi. Hierna vlieg je over het Himalaya gebergte naar Bhutan voor een wandeling naar Tiger’s Nest, het bezoek aan de enige hoofdstad ter wereld zonder verkeerslichten en een wandeling door het in de helderblauwe rivier gelegen Punkaha kloosterfort.
verder lezen

Voeg deze rondreis toe aan je Bhutan reisplan!

In de ban van Bhutan

Reisschema: Paro – Thimpu – Punakha – boerendorp – Haa - Paro
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Reissom: € 1385,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
€ 1195,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)
Vervoer: auto met prive chauffeur
Vluchten: Optioneel bij te boeken (Intercontinentaal en internationaal van en naar Paro)

Bhutan in een notendop. Tijdens deze individuele Bhutan rondreis beleef je in korte tijd de highlights van dit laatste koninkrijk van de Himalaya. Je reis start met een spectaculaire vlucht over de Himalaya’s of een afwisselende rit dwars door het zuiden van Bhutan. 

Je reist langs het bekende Tiger’s Nest, een boeddhistisch klooster op 700 meter, de hoofdstad Thimpu, over hoge bergpassen met wapperende gebedsvlaggetjes naar de groene valleien van het midden. Tijdens je individuele Bhutan rondreis brengt onze auto met chauffeur en Engelsprekende gids je overal naartoe. Je overnacht in knusse guesthouses, sfeervolle middenklasse hotels en een nachtje bij een gastvrije familie. 
verder lezen

Kloosterdansen, sprookjesvalleien en dorpslegendes

Reisschema: Paro – Thimpu – Punakha – boerendorp – Phobjikha – Jakar – Mongar – Trashigang – Samdrup Jonkhar
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Reissom: € 3285,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
€ 2825,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)
Vervoer: auto met prive chauffeur
Vluchten: Optioneel bij te boeken (Intercontinentaal en internationaal naar Paro en Guwahati)

In deze tweeweekse Bhutan rondreis reis je van west naar oost met eigen auto met chauffeur en Engelstalige gids. Het binnenland van Bhutan met groene rijstvelden, verborgen valleien en hoge bergpassen nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen in natuur en afgelegen dorpen. Op deze complete Bhutan rondreis heb je alle vrijheid. 

Beklim de klif naar het immense klooster Tiger’s Nest en ga op bezoek bij de monniken in het Punakha klooster. Spot de legendarische kraanvogel in een van de mooiste valleien van de Himalaya en reis mee met de legendes in Bumthang. De reis eindigt in India, waarvandaan je gemakkelijk terugvliegt naar Nederland. Een afwisselende reis dwars door een van de meest verborgen schatten van Azië.
verder lezen

1
van
3

 

Algemene informatie Bhutan rondreizen

Wat is inbegrepen in onze Bhutan rondreizen?

– je overnachtingen inclusief alle maaltijden;
– privévervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma;
– de genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, met Engelstalige gids en
– assistentie van onze lokale agent (waar nodig), die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze Bhutan rondreizen?

– de vlucht van Nederland naar Bhutan (via Delhi, Bangkok of Kathmandu). Wanneer je naast het landarrangement ook de internationale vlucht bij ons regelt, zorgen wij dat deze goed op elkaar aansluiten en ligt de organisatie van je reis geheel van A tot Z bij Riksja Bhutan. Dat is wel zo prettig, bijvoorbeeld bij vluchtwijzigingen. Wil je de vliegtickets naar Bhutan liever zelf regelen dan kan dat. Houd er dan wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent dat je ons op de hoogte houdt van eventuele wijzigingen. Daarnaast is bij je reis niet inbegrepen:
– facultatieve excursies.
– Reserveringskosten € 25,00 p.p. (maximaal € 75,00 per boeking) en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Je Bhutan rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op Bhutan rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander hotel om je reis mee te beginnen, een verlenging (bijvoorbeeld vanwege een festival) of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit in dat geval even aan als je Mijn reisplan invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons bellen op het nummer: 071 – 891 04 18, of een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen