bhutan landcruiser

bhutan landcruiserHoe reis je in Bhutan?

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Bhutan vakantie samen te stellen door Bhutan bouwstenen te combineren. Bouwstenen zijn korte programma’s van twee tot acht dagen. Ook kun je een van onze Bhutan rondreizen uitkiezen waarbij wij optimale combinaties hebben gemaakt van de verschillende bouwstenen. En je kunt Bhutan bijvoorbeeld gemakkelijk combineren met India of Nepal.

Bij aankomst in Bhutan is het prettig dat je wordt opgehaald door een chauffeur en gids die ook de rest van de vakantie met je meereizen. Je hebt zelf veel invloed op het programma en kunt ook tijd inlassen om er zelf op uit te trekken.

 

bhutan brug paro Wat is de meest logische route tijdens je Bhutan vakantie?

Je vakantie naar Bhutan zal meestal starten met een tussenstop in Nepal of India. Dit heeft te maken met het beperkte vluchtaanbod naar Bhutan. Vanuit Europa zijn er geen directe vluchten naar het exclusieve Bhutan. Voor direct reizen naar Bhutan, kun je het beste via Delhi in India vliegen. De vlucht naar Bhutan sluit meestal niet direct aan, dus regelen wij een comfortabele overnachting vlakbij de luchthaven van Delhi.

 

Je start met de bouwsteen Op Hoog bezoek, dwars door het dorpse Paro en het moderne Thimpu. Ook maak je een spectaculaire tocht naar het beroemde kloosterfort, Tiger’s Nest. Dan reis je door naar Dwalen in dzong, dromen in dorp waar je het immense klooster van Punakha ziet en kennismaakt met eeuwenoude tradities op het platteland. Je keert terug naar Paro, Thimpu of Haa waar vandaan je de volgende ochtend vroeg weer vertrekt.

 

 

 

Wat langer de tijd voor je vakantie Bhutan?

Een week naar Bhutan geeft je net wat meer tijd om de natuur, cultuur en ook de mensen echt te ontmoeten. Naast Op Hoog bezoek kun je je Bhutan vakantie aanvullen met een korte trekking Even van de wereld stappen. Twee dagen in de vrije natuur, genieten van picknicklunches en slapen in een tentje onder de sterrenhemel. Je vervolgt de route met het rurale Bhutan Dwalen in dzong, dromen in dorp, waarna je Haa! een verborgen Shangri-la kan aandoen. Waarna je vanaf Paro weer vertrekt.

 

nepal tharu jongens

Voor compleet Bhutan zou je de route in z’n geheel van west naar oost kunnen doen. Naast eerder genoemde bouwstenen, kun je je route aanvullen met het geïsoleerde oosten van Bhutan: Legendes van Bumthang en de Highroad to India. Je gaat nog dieper de binnenlanden in en komt op plekjes waar weinigen je voor gingen. Vanuit het grensplaatsje Samdrup Jonkhar regelen wij een transfer, zodat je je reis kan vervolgen naar Calcutta in India.

 

 

 

bhutan haa vallei

Wat kunnen wij voor je betekenen bij het samenstellen van je reis?

Via Mijn Reisplan kun je je keuze voor bouwstenen en/of rondreizen door de verschillende landen gemakkelijk kenbaar maken. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een compleet reisvoorstel met prijsopgave. Wil je daarna nog iets wijzigen, een andere accommodatie of toch andere route? Geen probleem, dan sturen we je vrijblijvend een aangepast voorstel. Samen met onze reisspecialist stel je je ideale Bhutan reis samen. Deze kun je vervolgens omzetten in een definitieve boeking via Mijn Reisplan. Zodra we deze boeking hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met het verzorgen van je reis.

We wensen je veel plezier bij de voorbereidingen en het samenstellen van je eigen Bhutan vakantie.

 

Heeft deze informatie je geholpen?

100,00% vond deze informatie nuttig (gebasseerd op 2 beoordelingen)

1 Star2 Stars
Laden...