• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  bhutan nepal rondreisBouwstenen vanuit Nepal naar Bhutan

  Reis Bhutan Nepal

  Bhutan en Nepal vormen een fascinerende combinatie, vinden wij. Hoewel beide landen koninkrijken en diep religieus zijn, is het vredige Bhutan boeddhistisch met veel Tibetaanse invloeden en vind je in het hindoeïstische Nepal vooral Indiase invloeden. Bovendien is Bhutan geen echt trekking-land. Voor wie een meerdaagse trekking wil maken, kan een combinatiereis met Nepal perfect zijn.

  Wil je meer weten over het samenstellen van je eigen droomreis? Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag op weg. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Bhutan reizen, bel of mail ons even of vul Mijn Reisplan in. Wil je Bhutan liever combineren met India dan kan dat ook.

  Kies je favoriete Bhutan bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Kathmandu
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 87,- p.p. bij 2 personen

  Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit voor je. Wel zo makkelijk. Omdat iedereen andere wensen en een andere portemonnee heeft, kun je de keuze maken tussen een knus en goed verzorgd middenklasse hotel of een wat luxer hotel. 

  Het ontbijt is altijd inbegrepen en uiteraard hebben we qua locatie de beste plekjes uitgekozen. Klik hier voor het dag-tot-dag-programma van deze Nepal reis.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy Going Kathmandu
  Een kijkje in je budget accommodatie
  Koninklijk heritage hotel Kathmandu
  Stadstour Kathmandu
  x
  +

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Bhutan reis!

  Reisschema: Kathmandu – Patan - Bhaktapur
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 224,- p.p. bij 2 personen

  Een relaxte en bijzondere start van je Nepal reis. Om een goed beeld van Kathmandu en de regio te krijgen zou je deze ‘basis’-bouwsteen niet mogen missen. Je verkent zowel de stad zelf met zijn bijzondere Swayambunath en Pashupatinath tempelcomplexen.

  Ook ga je naar de echt pittoreske ‘Middeleeuwse’ dorpjes buiten Kathmandu: Bhaktapur en Patan. 
  verder lezen

  Reisschema: Dhulikel – Nagarkot - Bhaktapur
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 294,- p.p. bij 2 personen

  Met deze Nepal bouwsteen reis je te voet naar de andere kant van de vallei van Kathmandu. Het is een lichte trekking met fraaie uitzichten op het bergmassief. Je bezoekt een aantal authentieke dorpen waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Je krijgt hier een goede indruk van de levenstijl, geschiedenis, cultuur en het geloof. Het letterlijke hoogtepunt van de reis bereik je op de tweede dag van de tocht. 

  Vanuit hier kijk je uit op de vallei en de omliggende dorpjes en de wereldberoemde Himalaya. De hotels waar je verblijft zijn eenvoudig maar comfortabel en hebben stuk voor stuk een mooi uitzicht.
  verder lezen

  Reisschema: Chitwan National Park
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 193,- p.p. bij 2 personen

  Het Royal Chitwan national park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes. We hebben hier een leuke bouwsteen voor je samengesteld met hetzelfde programma als Rafts en Rhino’s alleen zonder de 2-daagse rafttocht. 

  Boven op de rug van een olifant trek je de jungle in en ga je op zoek naar de gepantserde Chitwan neushoorn. Met een beetje geluk zie je ook schuwe luipaarden en wilde olifanten. Je slaapt in een sfeervolle lodge.
  verder lezen

  Reisschema: Chitwan National Park
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 94,- p.p. bij 2 personen

  Een leuke en bijzondere Nepal bouwsteen waar je kennis maakt met de oorspronkelijke bewoners van de jungle, de Tharu. Ze nemen je mee de jungle in en verklappen je de geheimen van moeder natuur. Samen was je olifanten en maak je lokale gerechten en dans je op drums tot in de late uurtjes.

  Slapen doe je in een eenvoudige Tharu boomhut aan de rand van het dorp, hoog boven de grond.
  verder lezen

  Reisschema: Trekking zuidwesten van de Annapurna
  Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
  Reissom: € 459,- p.p. bij 2 personen

  Deze middelzware trek in het zuidwesten van Nepal Annapurna geeft je een unieke kijk in het leven van de Nepalezen. Je slaapt in ecolodges en homestays die door de lokale bevolking zijn opgezet. In zes dagen loop je door een onontdekt gebied. 

  Je wandelt langs authentieke, zelfvoorzienende dorpjes en trekt door rododendronbossen en over bergkammen.Op het hoogste punt heb je een magisch uitzicht over de witte bergtoppen als de zon op komt. In de dorpjes onderweg ontmoet je de vriendelijke bevolking. Kortom, een ideale trek als je de lokale cultuur wilt proeven en de natuur in wilt.
  verder lezen

  1
  van
  6
  x