India reizen - bevolking

Easy Going Delhi

Startpakket Delhi India

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Delhi
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 106,- p.p. bij 2 personen

Veel reizigers die naar Bhutan reizen, vliegen via Delhi. Vaak kom je hier pas laat op de avond aan en is er geen directe aansluiting met je vlucht naar Bhutan. Om een beetje te kunnen acclimatiseren en je reis naar Bhutan ontspannen te beginnen, regelen wij voorafgaand aan je Bhutanreis een nachtje in Delhi.

India is het land van de meeste indrukken per vierkante meter ter wereld. Al je zintuigen worden geactiveerd. Al die kleuren, geluiden en geuren komen op je af vanaf het eerste moment dat je voet aan wal zet op dit subcontinent. Als je meteen met Delhi begint, is dat best een heftige (vooral voor oren en neus) start. Daarom regelen we een nachtje in een comfortabel hotel vlakbij de luchthaven en juist niet in de binnenstad. De volgende dag regelen we een transfer terug naar de luchthaven van Delhi, waarvandaan je doorvliegt naar Paro in Bhutan.

Overnachten: 1 nacht in een stadshotel
Excursie: geen
Transport: transfer van en naar het vliegveld
Maaltijden: 1 x ontbijt
  • internationale vlucht

  • vertrekbelasting

  • maaltijden naast het ontbijt

  • fooien

bhutan india delhi airport hotelDag 1 – Aankomst Delhi

Na je vlucht vanuit Amsterdam kom je aan op de luchthaven van Delhi. Je wordt opgehaald door je chauffeur en naar je hotel gebracht. Dit hotel ligt op een half uur rijden van het vliegveld aan de rand van de stad. Je slaapt niet middenin de hectische drukke stad. In het hotel heb je een comfortabele kamer met aangrenzende badkamer. Een prima plek om van je jetlag af te komen.

india bhutan goodbyeDag 2 – Vertrek Delhi

Na het ontbijt word je opgehaald en naar de luchthaven gebracht, vanwaar je doorvliegt naar Bhutan en kunt starten met Op Hoog bezoek. Houd er rekening mee dat je bij het verlaten van India een vertrekbelasting dient te betalen van 150 rupia. Zou je graag voorafgaand aan je Bhutanreis juist wel eerst iets van India willen proeven, dan kan dat uiteraard ook.

Deze bouwsteen is goed te combineren met...