bhutan specialisten team

bhutan specialisten teamOver Riksja Bhutan

Bhutan specialist

Riksja Bhutan is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Riksja Reisevent!

Kom jij ook naar ons Riksja Reisevent op 11 november in De Fabrique, Utrecht? We verklappen nog niet alles, maar reken op een dag bomvol reisinspiratie en -informatie over je favoriete bestemmingen. Bestel je gratis kaartje via het Riksja Reisblog (op = op!). Lukt het je niet om erbij te zijn? We staan ook op een aantal vakantiebeurzen. Bekijk hier welke.

specialist bhutan jorienJorien van Zanten

Reisspecialist Bhutan

Ik vind het heerlijk om iedere dag bij Riksja Travel met reizen bezig te zijn en ben zelf ook dol op onze manier van reizen. Ik reis graag individueel en vind het leuk om met de bouwstenen te gaan puzzelen om zo mijn ideale reis samen te stellen. Ik heb op deze manier al veel mooie plekken van de wereld mogen zien en beleven. Ik ben vooral fan van het indrukwekkende leven in het Himalaya gebergte. Imposante bergtoppen, groene valleien en fascinerende mensen met bijzondere religies. Het leven is hier nog puur, alsof de tijd heeft stilgestaan.. Zo ook in het verborgen Koninkrijk Bhutan, waar ik in combinatie met Nepal ben geweest. Een groot voordeel van dit kleine land is dat je in een paar dagen een goed beeld kunt krijgen van de unieke cultuur en de spectaculaire natuur.

Een bezoek aan Paro en het beroemde Tiger’s Nest mag naar mijn mening niet ontbreken. De mensen zijn ook nog eens ontzettend vriendelijk en staan altijd voor je klaar met een bakje verse thee. Het bezoek aan de Dzong van Punakha was een hoogtepunt van mijn reis.

 

bhutan-reis-chaufengidsOnze partner ter plaatse

In Bhutan werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse je reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Bhutan reis, in goede handen bent.

 

 

Riksja-TravelReizen met Riksja Travel

Wij zijn Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.