• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  bhutan paro dzonginter

  Bhutan reizenBouwstenen: korte Bhutan reizen

  Bouwstenen zijn korte individuele Bhutan reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Bhutan reis samenstellen. Onderweg hebben we sfeervolle, verzorgde accommodaties geselecteerd die bij de omgeving passen.

  Je kunt ook een van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren reisspecialist Jorien helpt je graag verder.

  Kies je favoriete Bhutan bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Paro - Thimpu
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 514,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 424,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Wapperende gebedsvlaggen, mystieke kloosterforten, monniken met pijl en boog, groene valleien met opreizende witte bergreuzen; welkom in het land van de donderende draak. Je bezoekt het dorpse Paro, Thimpu; de enige hoofdstad ter wereld zonder stoplichten.

  Je maakt een pittige wandeling naar het beroemde klooster Tiger’s Nest dat is opgebouwd tegen een klif van 3000 meter. Een flinke klim, maar een goede warming-up voor andere wandelingen of trekkings tijdens je Bhutan reis.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Bhutan reis!

  Reisschema: Dochula pass – Punakha – Gantey vallei - Kazhi
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 514,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 424,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Dwalen door een van de mooiste kloosterforten van het land, in Punakha. Daarna ruraal Bhutan. Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je afreist maar de Himalaya, daardoor des te leuker. Je wandelt dwars door de rijstvelden, langs kabbelende riviertjes en fruitboomgaarden. 

  Je passeert plattelandsdorpjes waar de tijd stil heeft gestaan. We regelen het tweede nachtje bij een Bhutanese familie op de boerderij. ‘s Avonds maak je kennis met Bhutanese specialiteiten en eeuwenoude tradities. 
  verder lezen

  Reisschema: Haa - vallei
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 257,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 212,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Een van de verborgen paradijsjes van Bhutan. De Haa vallei is pas sinds 2001 opengesteld voor toeristen. Vooral de verlatenheid en de weelderige natuur is waar je hiervoor komt. Je wandelt door zeeën van paarse primula’s met zoemende bijen naar het dorpje Haa.

  De meeste organisaties bieden dit slechts aan als een dagtocht. Wij regelen een nachtje bij een gastvrije familie, zodat je er ook echt even bent.
  verder lezen

  Reisschema: Thimpu – Tshaluna – Jemina – Jeledzong - Paro
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 514,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 424,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Op dit moment wordt er gewerkt aan een weg in dit gebied, wat invloed heeft op de beleving van deze bouwsteen. Wij werken aan een alternatieve trekking, maar vraag gerust alvast naar de mogelijkheden.

  Onze eigen variant van een lichte Bhutan trekking door het groene achterland van de Himalaya. Je slingert langs fruitboomgaarden, boerendorpjes en kabbelende riviertjes.. De tocht is voor iedereen te maken. Een kookploeg en bepakte ezels met bagage gaan al vooruit. 

  Aan het einde van de trekkingsdag staat je tent al op, het eten te pruttelen en hoor je het kampvuur al knetteren. De tweede nacht logeer je bij mensen thuis. Voor eventjes waan je je trekker door de Himalaya.
  verder lezen

  Reisschema: Phobjikha vallei
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 257,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 212,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  De valleien die Bhutan rijk is zijn minstens zo betoverend als de witte bergreuzen van de Himalaya. Je trekt door een van de mooiste valleien van de Himalaya. In het voor- en najaar kun je de zeldzame kraanvogel met zwarte nek spotten, die vanuit Tibet komt overwinteren.

  Wanneer de ochtenddauw langzaam optrekt uit de vallei en het zonnetje glinstert op de bladeren, voelt het even als het mooiste en plekje op aarde.
  verder lezen

  Reisschema: Jakar - Ura
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 771,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 636,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Dwars door de Bumthang regio die bol staat van legendes en waar Moeder natuur aan de onvoorspelbare hand is. De regio is onderverdeeld in vier kleinere regio’s met ieder een eigen verhaal en bakermat voor boeddhisme en festivals. Een mysterieuze plek dus.

  De mythe bij het vlammenmeer spant de kroon. Dagelijks komen mensen naar een bergrivier voor een gebedje en het aansteken van een kaarsje. Allemaal omdat er ooit een heilige was die een tempel in het water zag. Of er echt iets is geweest…?
  verder lezen

  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 1028,- p.p. bij 2 personen (hoogseizoen)
  € 848,- p.p. bij 2 personen (laagseizoen)

  Aan het einde van de Bhutanese highway wacht het grootse India. Vanuit de bergen klettert gletsjerwater naar beneden en ontspringt in tal van kleine watervallen en rivieren. Naaldbossen maken plaats voor bamboewouden, maïsvelden en bananenplantages. Het wordt warmer en er is meer verkeer. 

  Kortom, een flinke maar indrukwekkende rit naar de grens met India. De diversiteit van het landschap in dit stukje zuid Bhutan maakt je Bhutan reis helemaal compleet.
  verder lezen

  1
  van
  7
  x